Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Program ve Müfredat Değerlendirme Çalıştayı

•  14 Temmuz 2024 Pazar
  •  270 Görüntüleme

Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda “Program ve Müfredat Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirildi. Çalıştaya Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul KARAGÖL, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Faruk KALKAN, Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İrfan USTA Müdür yardımcısı Öğr.Gör.Nurgül KAPLAN, akademisyenler, kamu kurumu temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve diğer paydaşlar katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından,  Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan  programların  müfredat değerlendirmesi yapıldı, mevcut eğitim programlarının geliştirilmesi ve güncellenmesi için sektör katılımcıları ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Alişan Diktaş Caddesi No:26 Erbaa-Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.