Optisyenlik Meslek Etiği ve Optisyenin Yasal Sorumlulukları Semineri

•  27 Haziran 2024 Perşembe
  •  188 Görüntüleme

Elif Optik (Erbaa) mesul müdürü Optisyen Mustafa DEMİR tarafından 28.05.2024 tarihinde 13:30-15:00 saatleri arasında Optisyenlik 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik optisyenlik laboratuvarında “Optisyenlik meslek etiği” konulu eğitim etkinliği yapılmıştır. Etkinlik sırasında kayıt defteri ve teftişler, fiyatlandırma ve rekabet, optisyenler odası ve diğer optisyenlerle ilişkiler ve optisyen -hasta arası etik ve etik dışı davranışlar, optisyen- hasta arası güven ilişkisinin tesisi, optisyen- ürün satış temsilcileri arası ticari ilişkisi gibi verimli konular ele alınmış ve tecrübeler paylaşılmıştır. Ayrıca Optisyenimiz Mustafa DEMİR’e bölgemizde faaliyet gösteren bir optisyen olarak ve öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen öğrenci dostu yaklaşımları için teşekkür edildi.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Alişan Diktaş Caddesi No:26 Erbaa-Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.