Optisyenlik Mesleğinde Kariyer Fırsatları Semineri

Optisyenlik Mesleğinde Kariyer Fırsatları Semineri

•  27 Haziran 2024 Perşembe
  •  187 Görüntüleme

Day Grup Optik Danışmanlık Hizmetlerinden Optisyen İsmail Uyar tarafından 23.05.2024 tarihinde saat 20:30-22:30 saatleri arasında Optisyenlik 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik “Mezuniyet sonrası Optisyenlik mesleği iş hayatına hazırlık” konulu online eğitim etkinliğinin yapılmıştır. Etkinlik kapsamında, optik mağaza tipleri (hedef kitlelesi, lokasyonları ve maliyetleri), öğrencilerin kendi optik mağazalarını açarken dikkat etmesi gereken hususlar, mesleğin sermaye ve tecrübeye dayalı çeşitli basamakları, sayılarla Türkiye’de mezun optisyenler ve mağaza sayısı, mağaza açarken alınacak ikinci el cam kesme makinalarında dikkat edilecek hususlar ve ticaret- pazarlamayla ilgili tecrübe paylaşımları gibi öğrencilere meslek hayatlarında yol gösterecek bilgiler verilmiştir.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Alişan Diktaş Caddesi No:26 Erbaa-Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.