AZAMİ SÜREYİ DOLDURAN ÖĞRENCİLER İÇİN VERİLEN EK SINAV HAKKI

AZAMİ SÜREYİ DOLDURAN ÖĞRENCİLER İÇİN VERİLEN EK SINAV HAKKI

•  16 Eylül 2020 Çarşamba

2020 EK SINAV DUYURUSU

Azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerimize, aşağıda belirtilen tarihler arasında, 6569 sayılı kanun gereği, başarısızlıktan kaldıkları dersler için ek sınavlar yapılacaktır. Bu sınavlar sonucu veya sınavlara girmeden başarısız/ devamsız veya hiç alınmayan derslerin sayısı 6 ve üzerinde olan öğrencilerimizin kaydı silinecektir.

Başvurular ekte bulunan başvuru formunun (imzalı bir şekilde) Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, raziye.erkut@gop.edu.tr  adresine e-mail gönderilerek veya 0356 725 86 93 fax numarasına gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

1. Sınavlar: 21 Eylül -25 Eylül 2020

2. Sınavlar: 28 Eylül- 2 Ekim 2020

Sınava girebilecek öğrenci listesi ekte yayınlanmıştır.

NOT: Sınavlar uzaktan eğitim ile https://uzemportal.gop.edu.tr/login/index.php adresinden yayınlanarak yapılacaktır.

2020 Ek Sınava Girebilecek Öğrenci Listesi

2020 Ek Sınav Başvuru Formu