22 ARALIK DÜNYA PARAMEDİKLER GÜNÜ

• DUYURU DETAY

22 ARALIK DÜNYA PARAMEDİKLER GÜNÜ

•  31 Aralık 2019 Salı

Üniversitemiz Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı    2.sınıf öğrencileri tarafından Öğr. Gör. Tuğba SOLMAZ koordinatörlüğünde “Dünya Paramedikler Günü” etkinliği düzenlendi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlik; açılış konuşması, İstiklal Marşı ve paramedik andının okunması ile devam etti. Ardından paramedik öğrencilerinin hazırladıkları tiyatro gösterisi ve video çekimleri izletildi. Akademisyen, öğrenci ve misafir katılımıyla gerçekleşen program pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.