• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  11 Aralık 2019 Çarşamba

''BİR KAPAKLA ENGELLERİ AŞ'' SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı birinci sınıf öğrencileri Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin 2011 yılından itibaren başarı ile yürüttüğü plastik kapak kampanyasına destek olmak amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.Her gün okulumuzda belki de yüzlercesi çöpe atılıp kaybolup giden plastik kapakların geri dönüştürülmesi için öğrenciler üzerinde slogan yazılı olan toplama kutuları hazırlayıp, sınıflara yerleştirdiler.Bu proje ile toplanan kapakların geri dönüşümü sayesinde elde edilecek gelirin tamamı; şu anda akülü ve manuel tekerlekli sandalyesine kavuşmayı bekleyen binlerce kişiyi hayatla buluşturacak olan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne ulaştırılacaktır..

Katılımcılar:

Şeyma TUNCEL