“Çevre Kirliliği” Temalı Sosyal Sorumluluk Projesi

• DUYURU DETAY

“Çevre Kirliliği” Temalı Sosyal Sorumluluk Projesi

•  4 Aralık 2019 Çarşamba

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı birinci sınıf öğrencileri esas amacı çevreyi ve doğayı koruma bilincini arttırmak ve farkındalık yaratmak olan bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Proje kapsamında okul bahçesinde bulunan çöpler toplanıldı ve hazırlanan slogan yazılı kağıtlar dağıtıldı. Katılımın artmasını sağlamak ve projeyi devam ettirmek isteyen İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencilerine karşı meydan okudular ve onları da çöp toplamaya davet ettiler.

Katılımcılar:

Elif ODABAŞ