2019-2020 Güz Yarıyılı Akademik Ortalama ile Yatay Geçiş Değerlendirme Yedek Sonuçları

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  15 Ağustos 2019 Perşembe

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı KURUMLAR ARASI ve KURUM İÇİ Yatay Geçiş Değerlendirme YEDEK Sonuçları, Kesin Kayıt Tarihleri ve Yerleri

KURUMLAR ARASI Kesin Kayıt Tarihleri             : 26.08.2019 - 27.08.2019

İlçe Yüksekokulu / Meslek Yüksekokulları için  :İlçe Yüksekokulu / Meslek Yüksekokulları Öğrenci İşleri Birimlerinde yapılacaktır.

Kayıt hakkı kazanan öğrenciler mevcut üniversitelerinin kimlik kartları, nüfus cüzdanı ve mevcut üniversitesinden alacağı yatay geçiş yapmasına herhangi bir engel olmadığını gösterir belge ile başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler (başka bir belge gerekmemektedir).

Kayıtlar ilan edilen süreler içerisinde şahsen veya noter vekaleti ile yapılacaktır

YATAY GEÇİŞ HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER (TABLO İÇİN TIKLAYINIZ)

İ