Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi.

Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi.

•  2 Nisan 2022 Cumartesi

Meslek Yüksekokulumuz tarafından Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında 30 Mart 2022 Çarşamba günü 13.30 – 16.30 saatleri arasında Erbaa Cumhuriyet Meydanı’nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

28 Mart- 3 Nisan Kütüphane Haftası kapsamında planlamış olduğumuz “Kitabını, Sandalyeni Al Gel” etkinliğimiz, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul KARAGÖL, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Mesut ARDIÇ, Üniversitemiz Erbaa Yerleşkesinde görev yapan öğretim elemanları, öğrenciler, Erbaa Kitap Kulübü üyeleri ve misafir miniklerin katılımıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen ve etkinliğe katılan herkese teşekkür ederiz.