Temel Elektrokardiyografi (EKG) Eğitimi Düzenlendi.

•  11 Mart 2022 Cuma

Meslek Yüksekokulumuzda İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) desteğiyle 08 Mart 2022 günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında Temel Elektrokardiyografi (EKG) Eğitimi düzenlendi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda görevli Paramedik Doğan MUTLU tarafından verilen eğitimde öğrencilere acil olgu yönetimi ve EGK konusunda faydalı bilgiler aktarıldı.

Eğitim programının ardından Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Eda GÜNGÖR tarafından Paramedik Doğan MUTLU’ya plaket takdim edildi.