Ders Muafiyeti İşlemleri ve Kayıt Dondurma İşlemleri Hakkında Duyuru

•  1 Mart 2022 Salı

DERS MUAFİYETİ BAŞVURULARI İÇİN AÇIKLAMALAR:

Ders muafiyeti başvurusunda bulunabilecek olanlar:

1- Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonucuna göre Meslek Yüksekokulumuzu kazanıp 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrencilerimizden daha önce bir yükseköğretim programında öğrenim görmüş olanlar,

2- Meslek Yüksekokulumuza yatay geçiş hakkı kazanıp 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz.

Ders muafiyetleri için başvuru tarihleri:

28 Şubat 2022 - 11 Mart 2022 tarihleri arasındadır. Bu tarihler sonrasında ulaşan talepler değerlendirilemeyecektir.

(Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 10’uncu maddesine göre.)

Başvuru yeri:

Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosu

Başvuru için gerekli belgeler:

Dilekçe ve ekinde daha önce öğrenim gördüğü yükseköğretim programına ait not döküm belgesi ile ders içerikleri çıktısı. (Bütün belgeler imzalı / onaylı veya teyit edilebilir nitelikte barkodlu olmalıdır.)

Ders muafiyeti başvurusu dilekçe örneği için tıklayınız.

KAYIT DONDURMA BAŞVURULARI İÇİN AÇIKLAMALAR:

Kayıt dondurma başvurusunda bulunabilecek olanlar:

Meslek Yüksekokulumuza kayıtlı olup, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında geçerli mazereti sebebiyle öğrenimine fiziki ortamda devam edemeyecek olan öğrencilerimiz.

Kayıt dondurma için başvuru tarihleri:

(Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimine göre.)

Başvuru yeri:

Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosu

Başvuru için gerekli belgeler:

Dilekçe ve ekinde mazeretiyle ilgili belge.

Kayıt dondurma başvurusu dilekçe örneği için tıklayınız.