Yüksekokulumuz Öğrencilerinden Türk Sanat Müziği Konseri

•  8 Ocak 2022 Cumartesi

Meslek Yüksekokulumuz Evde Hasta Bakımı Programı öğrencileri, 7 Ocak 2022 tarihinde yerleşkemiz konferans salonunda bir konser verdi. Bölüm öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Nurgül KAPLAN'ın sunumuyla gerçekleştirilen etkinlikte, Öğr. Gör. Abdurrahim UYANIK'ın yönetiminde Türk sanat müziği eserlerini seslendiren öğrencilerimiz başarılı icralarıyla dinleyenlerin beğenisini kazandılar. Koro ve solo olarak seslendirilen şarkılara zaman zaman salondakiler de eşlik ederken, konser sonunda Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mesut ARDIÇ etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ederek, koroyu yöneten Öğr. Gör. Abdurrahim UYANIK'a çiçek takdim etti.