I. Orta Karadeniz Paramedik Çalıştayı

I. Orta Karadeniz Paramedik Çalıştayı

•  27 Aralık 2021 Pazartesi

Amasya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen I. Orta Karadeniz Paramedik Çalıştayı'na Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak katılım sağladık. Amasya Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Çorum Hitit Üniversitesi'nin de katıldığı 22 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen çalıştay programında, açılış konuşmalarının ardından gün içerisinde 3 oturum düzenlendi.
Meslek Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri tarafından öğretim elemanlarımız gözetiminde, "Zor Havayolu Yönetimi Oturumu"nda vaka sunumu gerçekleştirildi. Çalıştayın bitiminde katılımcılara Amasya Üniversitesi tarafından düzenlenen belgeler takdim edildi.