Kısmi Zamanlı Olarak Çalışmak İsteyen Öğrencilerin Başvuru İşlemleri

•  6 Ekim 2021 Çarşamba

Üniversitemiz Erbaa Kampüs Koordinatörlüğü bünyesinde “bilgisayar laboratuar hizmetleri ve büro işlerinde” kısmi zamanlı olarak çalıştırılmak üzere 2 adet kontenjan ayrılmıştır.

Belirtilen işlerde kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerimizin Erbaa Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Yaşar ÖZDİLEK’e (oda no: 104) müracaat etmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Başvuru Şartları:

1. Çalıştırılacağı yükseköğretim kurumunun kayıtlı öğrencisi olmak,

2. Disiplin cezası almamış olmak,

3. Kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenci ile yükseköğretim kurumu arasında yapılan sözleşmeye aykırılık nedeniyle sözleşmesi feshedilmemiş olmak,

4. Çalıştırılacak iş için yeterli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak,

5. Kayıt donduran öğrenci olmamak,

6. Normal Eğitim-Öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak.

Kısmi Zamanlı çalıştırılacak öğrencilere bir saatlik çalışma karşılığı ödenecek ücret 7,95 TL olup, Çalışma süresi haftalık en çok 15 saat, aylık en fazla 45 saattir.

Çalıştırılacak Dönem: 1 Kasım 2021 - 17 Haziran 2022

Müracaat tarihi: 5 Ekim 2021 - 15 Ekim 2021