Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakamının Yerleşkemizi Ziyareti

•  5 Ekim 2021 Salı

Tokat Vali Yardımcısı Kaya ÇELİK ve Erbaa İlçe Kaymakamı Dr. İsmail Altan DEMİRAYAK, yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması sebebiyle 5 Ekim 2021 Salı günü Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Yerleşkesinde ziyarette bulundular. Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakamının ziyareti sırasında Erbaa Yerleşkesi Kampüs Koordinatörü – Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay ÖZYER, Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus BULUT, Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Durmuş Yakut COŞKUN ile Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mesut ARDIÇ hazır bulundular.  Yerleşke binasının giriş katında konulan ve öğrencilerin barınma sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapan barınma masalarıyla ilgili bilgi alan Vali Yardımcısı Kaya ÇELİK ve Erbaa İlçe Kaymakamı Dr. İsmail Altan DEMİRAYAK, daha sonra yemekhane ve diğer alanlarda gözlemlerde bulunup, yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla tebrik ederek akademik birimlerin yöneticileriyle bir müddet görüştükten sonra yerleşkeden ayrıldılar.