Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan DEMİRAYAK'ı Makamında Ziyaret

•  21 Eylül 2021 Salı

Üniversitemiz Erbaa Yerleşkesi’nde faaliyet gösteren akademik birimlerin yöneticileri, 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (20 Ağustos 2021 tarihli Resmi gazetede yayımlanan) ile Erbaa’ya atanan ve 10.09.2021 tarihinde görevine başlayan Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan DEMİRAYAK’ı makamında ziyaret ettiler.

Erbaa Kampüs Koordinatörü- Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay ÖZYER, Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus BULUT, Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Durmuş Yakut COŞKUN ve Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mesut ARDIÇ’ın 21 Eylül 2021 günü gerçekleştirdiği ziyarette, sayın Kaymakam yeni atandığı görev dolayısıyla tebrik edilerek hediye takdiminde bulunuldu.