Meslek Yüksekokulumuz Yöneticilerinin KYK Erbaa Yurdu Müdürlüğünü Ziyareti

•  9 Eylül 2021 Perşembe

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Mesut ARDIÇ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Eda GÜNGÖR, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Cansu ATMACA PALAZOĞLU ve Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Ebru SADIÇ, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı Erbaa Yurdu Müdürü Suzan ÇIRAK'ı makamında ziyaret etti.

9 Eylül 2021 günü gerçekleşen ziyarette, yeni eğitim-öğretim döneminin başlayacak olması, pandemi süreci, yüz yüze eğitime geçişte uygulanacak tedbirler, kurumlar arası ilişkilerin ve işbirliğinin artırılarak devam ettirilmesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Misafirperverliği dolayısıyla sayın Yurt Müdürümüze teşekkür ederiz.