Eski Erbaa Devlet Hastanesi Üniversitemize Tahsis Edildi

•  24 Mart 2021 Çarşamba

Eski Erbaa Devlet Hastanesi arsasının Üniversitemize devri konusunda bir süredir devam eden süreç geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün makam oluru ile Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak kullanılmak üzere tahsis edilen Yeşilyurt Mahallesi 32 ada, 53 parselde kayıtlı taşınmazın, eğitim - öğretime hazır hale getirilmesi için çalışmalara da zaman kaybedilmeden başlandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ne tahsisi yapılan arsa ve üzerindeki binalarda 22 Mart 2021 Pazartesi günü Üniversitemizin yapı işleri teknik uzmanlarıyla birlikte incelemelerde bulundu. Rektör ŞAHİN, Erbaa Kampüs Koordinatörü - Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay ÖZYER, Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus BULUT, Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Durmuş Yakut COŞKUN ve Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mesut ARDIÇ'tan hizmete girecek yapının proje hazırlıklarında değerlendirilmek üzere binadaki ihtiyaçlar hakkında bir takım bilgiler alarak istişarelerde bulundu.

Açılan yeni programlarımız ile yeni hizmet binasında faaliyetlerini sürdürmeye hazırlanan Meslek Yüksekokulumuz, fiziksel ihtiyaçlarını gidererek yeni imkanlarla başarı çıtasını daha üst seviyelere taşımayı hedefliyor.