Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

7 Kasım 2017 Salı - Uygulama Dersine çıkan 2. sınıf Öğrencilerinin Dikkatine (Sağlık Tarama Formlarının Doldurulması)

Sağlık Kurumlarında Mesleki Uygulama Dersi için uygulamaya çıkan Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım ile Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı 2. sınıf öğrencileri Sağlık Tarama Formları dolduracaklardır.

Formlar öğrenci işlerinden alınacak ve fotoğraf yapıştırılacak,

Formlar ile ilgili bilgiler öğrenci danışmanlarından alınacak,

20 Kasım 2017 pazartesi gününe kadar gerekli taramalar yaptırılacak ve formun ilk iki sayfası öğrenci tarafından doldurulacak son iki sayfası ise Erbaa Devlet Hastanesi’nde ilgili birim tarafından doldurulacaktır.

Sağlık taraması yaptırmak ve formları doldurmak uygulamaya çıkan tüm öğrencilerimiz için zorunludur.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.