Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

24 Ağustos 2017 Perşembe - Yazokulu Tek Ders Duyurusu

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Okulu Tek Ders Sınavı 25  Ağustos 2017 Cuma günü saat 14:00 da Yüksekokulumuz 237 numaralı derslikte yapılacaktır.

Tek Ders sınavına katılmaya hak kazanan öğrencilerin Tek Ders Başvuru Dilekçelerini 25 Haziran 2017 Cuma günü saat 10:00' a kadar öğrenci işleri bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT:Bu sınava sadece Yaz Okulu Yönergesinin 12. Maddesi gereğince "Yaz okuluna kaydolan ve yaz okulu sonunda mezuniyeti için, devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan, önlisans ve lisans öğrencileri, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 26 ıncı maddesindeki şartları sağlamak kaydıyla, akademik takvimde belirtilen tarihte tek ders sınavına girme hakkı kazanır." yaz okulunda ders alarak tek derse kalan öğrenciler katılabilir.

Sınav tarihlerinde değişiklik yapılamayacak olup, mağduriyet yaşanmaması için sınav günü ve sınav saatine riayet edilmesi gerekmektedir.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.