Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

22 Mayıs 2017 Pazartesi - İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine Katılamayan Öğrencilerin Dikkatine(Önemli)

Sağlık Kurumlarında yaz stajı ve uygulama yapacak öğrencilerimizden, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine katılamayan öğrenciler için Yüksekokulumuzda 25/05/2017 Perşembe günü saat 17.00 da  Yüksekokulumuz Konferans Salonunda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verilecektir.

Bu eğitime Yüksekokulumuz 1.sınıf öğrencilerinin  katılması zorunludur. Ayrıca yaz stajını yapmamış olan 2. sınıf öğrencileri de katılacaktır. Katılmayanlar yaz stajı ve  uygulama içerikli dersleri alamayacaklardır. önemle duyurulur.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.