Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

3 Ocak 2017 Salı - İlk ve acil Yardım Programına Yatay Geçiş ile Kayıt Yapacak Öğrencilerin dikkatine:

İlk ve acil Yardım Programına Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş ile Kayıt Yapacak Öğrencilerin:

1- Kayıt tarihinde 17 yaşını tamamlamış olmaları,

2- Erkek öğrencilerin 1.65 cm den kısa olmamaları,

3-Kız öğrencilerin 1.60 cm.den kısa olmamaları,

4-Boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında olmaları, kilo ve boylarını heyet raporuna yazdırmaları gerekmektedir.

5-Kayıt esnasında tam teşekkülü Devlet Hastaneleri ve Tıp Fakültesi Hastanelerinden alacakları, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen bir heyet raporu getirmeleri gerekmektedir.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.